top of page

Indeling:

 

 

Op het gelijkvloers: Privé-parking en inrit garage (automatische garagepoort), technieken met tellers, alarmcentrale, omvormer voor zonnepanelen en plaats genoeg rondom de auto.

 

Aansluitend is er de gang met een deurtje voor inkijk in de kruipkelder en kan men ook naar de 1ste en 2de verdieping én kan men naar de technische ruimte, maar ook naar de drempelloze studio met zicht op de tuin vanop uw eigen terras. De studio of polyvalente ruimte wordt mogelijks gebruikt als kinderspeelzaal, zoals vroeger een Wellnessruimte, een bureau, een 1ste praktijkruimte voor “ vrije beroeper “, of en vooral de (kangoeroe)-bewoning !

Hiervoor heeft de studio een inrijdouche (rolwagens/senioren), ventilatie, inbouw-wc, spanplafond, lavabo k/w water.

 

Op de 1ste verdieping bevindt zich: zuidgericht terras, inkomhal, vestiaire, inbouw-wc  bezoekers, salon, open haard, living, de ingerichte keuken. Steeds uitzicht op tuin.

 

Op de 2de verdieping bevindt zich: een polyvalente ruimte: bureau, 2de praktijkruimte, dressing-, slaap- of hobbykamer. Lavabomeubel aanwezig. Parket in bleke eik.

 

De Suite ernaast: ruime slaapkamer, ingewerkte kasten, uitzicht op de tuin. Doorgang tot de ruime badkamer, ventilatie, inbouwtoilet, dubbele douchecel, lavabomeubel. Parket in bleke eik in slaapkamer én in badkamer.

In de gang is er een grote ingewerkte afsluitbare linnenkast.

 

De Suite verderop: eigen toegangsdeur, via de gang kan u naar de badkamer, ventilatie, inbouw-wc, 2 aparte lavabo’s met spiegel, duo-douchecel. Vloer met witte keramische tegels en witte muurtegels.

Via de gang komt u op de slaapkamer. Oriëntatie naar het oosten, dus véél daglicht, parket in bleke eik en kast met 3 schuifdeuren.

Het zolderluik (in de gang nabij de trap) kan doorgetrokken worden naar een in te kleden reeds geïsoleerde woonzolder.

 

Extra Troeven:

8 brandwerende deuren, 3 poederblussers, bewegingsmelders, rookmelders, draai- en kiepramen in PVC en H.R. beglazing, H.R. aardgascondensketel, 16 FV Zonnepanelen, Juravloer in salon & living, elektriciteit: conform, gunqtig EPC!

bottom of page